null

Autere-opisto

Kielet Haku
På svenska In English

ILMOITTAUTUMINEN lukuvuoden 2023- 2024 kursseille alkaa 24.8. klo 8.30 alkaen.

Syyslukukausi 11.9-1.12.2023 ja kevätlukukausi 15.1-26.4.20024

Opinto-ohjelma 2023-2024 jaetaan postitse kotitalouksiin 16.8 ja samaan aikaan tulevat kurssien tiedot näkyviin vasemmalla olevaan kurssit-valikkoon. Opinto-ohjelma löytyy myös https://www.manttavilppula.fi/kaupunkipalvelut/koulut-ja-oppilaitokset/autere-opisto/

Kurssit kohdasta vasemmalta löydätte kurssien tiedot, lisätietoja painikkeen takaa kurssikohtaiset tiedot. Ilmoittaudu painikkeen takaa ilmoittautumislomakkeen. Kursseille ei voi ilmoittautua kokoontumiskerran yhteydessä vaan ilmoittautuminen on tehtävä vasemmalta kohdasta kurssit tai p. 050 346 4455. Ei tekstiviestillä, eikä vastaajaviestillä. Ilmoittautuminen on sitova. Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muistathan perua osallistumisesi, jollet pääse kurssille mukaan. Perumisen voi tehdä omat tiedot kohdalta, tai soittamalla toimistoon. Perumatta jätetystä kurssista veloitamme kurssimaksun.

Jos maksat kurssin smartum-maksulla lähetä tosite maksusta autere-opisto@taidekaupunki.fi. Ilman kuittia kurssimaksu siirtyy laskutukseen.

Kurssit toteutuvat pääsääntöisesti jos 2 päivää ennen kurssin alkua on osallistujia 7 (riippuen kurssin kokonaisosallistujamäärästä)

Tila- ja aikataulumuutokset ovat mahdollisia opintovuoden aikana.

Työttömille kurssimaksut ovat -50%, ilmoita tästä toimistoon, jotta maksu merkitään laskulle oikein.

Opiskeluoikeus on kaikilla.