null

Harjulan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

HARJULAN KANSALAISOPISTO
Harjulankatu 7, 15150 LAHTI
puh. 03 872 5121 , opisto@harjulan.fi
www.harjulan.fi

Ilmoittautuessasi huomioi seuraavaa:

Tutustu opiston kurssitarjontaan opiston Internet-osoitteessa www.harjulan.fi/kansalaisopisto tai painetusta opinto-ohjelmasta. Sieltä löydät kurssien yksityiskohtaiset tiedot ja kurssien numerot. Valitse kurssi ostoskoriin ja täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä ilmoittautuminen.

Ilmoita myös puhelinnumerosi ja sähköpostisi, jotta tavoitamme Sinut tarvittaessa.

MAKSUT
Opintomaksu (ilmoitettu kurssitietojen yhteydessä) maksetaan heti tai ilmoittautumisen yhteydessä saatua viitenumeroa käyttäen pankkiin opiston tilille ennen kurssin alkamista. Opintomaksu tulee olla maksettuna viimeistään toisella kokoontumiskerralla. Lyhytkurssien osalta opintomaksun voi maksaa lähempänä kurssin alkamisajankohtaa. 

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.
Maksa kurssimaksu saamallasi viitenumerolla Harjulan setlementti ry:n tilille
Danske bank IBAN FI84 8000 1600 6039 15 toiseen kokoontumiskertaan mennessä.
Jos ilmoittaudut useammalle kurssille yhtä aikaa, saat yhden viitenumeron kaikkien kurssien yhteissummalle. Jos haluat maksaa jokaisen kurssin erikseen ilmoittaudu yhdelle kurssille kerrallaan (saat jokaiselle kurssille oman viitteen).

Kansalaisopiston taide- ja taitoaineiden, humanististen ja käyttäytymisaineiden, kielikurssien sekä liikuntakurssien maksuvälineenä käyvät Kulttuuri- ja liikuntaseteli, Virikeseteli, ePassi, SporttiPassi, Smartum Saldo, Eazybreak, Mind & Body -kortti ja Edenred -kortti. Jos haluat maksaa kurssimaksun edellä mainituilla maksutavoilla, tule suorittamaan opintomaksu opiston toimistoon, joka palvelee myös iltaisin opiston toimintakaudella.

Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi perutaan, kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia tai olet saanut peruutuspaikan.

ALENNUKSET
Etuseteli
Kun osallistut lukuvuoden 2021–2022 aikana neljälle (4) Harjulan kansalaisopiston kurssille, voit saada lukuvuoden päätteeksi 30 € arvoisen etusetelin käytettäväksi seuraavan lukuvuoden aikana. Seteli on henkilökohtainen. Etusetelin saat pyytämällä opiston toimistosta, jossa tarkistetaan oikeutesi etuseteliin. Setelin saa lukuvuoden päätteeksi, kun olet maksanut neljä meneillään olevan lukuvuoden kurssia ja osallistunut niille. Etuseteli tulee käyttää seuraavan lukuvuoden kurssimaksun maksamiseen. Sillä ei voi saada jälkikäteen palautusta jo maksetuista kurssimaksuista.

Valitse kaksi kuntosaliryhmää. Saat alennusta toisen ryhmän osallistumismaksusta (20 € syksy ja 20 € kevät),ottamalla yhteyttä opiston toimistoon.

Harjulan kansalaisopisto anoo vuosittain opintoseteliavustusta opetusministeriöltä. Harjula käyttää avustusrahan maahanmuuttajien, työttömien ja yli 63 vuotiaiden senioreiden kurssimaksujen tukemiseen. Opintoseteliedun mahdollisuudesta voi tiedustella Harjulan toimistosta.

KURSSIN PERUMINEN
Kurssiperuminen tehdään AINA opiston toimistoon puh. 03 872 5121. Muista perua osallistumisesi, jos et pääse kurssille! Ilmoittautuminen on sitova. Perimme peruuttamattomasta kurssipaikasta koko kurssimaksun. Kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Perumatta jääneistä paikoista opisto perii toimistomaksuna 10 €. Jos kurssi perutaan Harjulan kansalaisopiston toimesta (kurssille ilmoittautuneita ei ole tarvittavaa määrää) saat maksamasi kurssimaksun takaisin. 

Jos opiskelija keskeyttää opiskelunsa henkilökohtaisista syistä tai kurssi joudutaan keskeyttämään kesken kauden opistosta riippumattomista syistä, opintomaksua ei palauteta. Suoritettu opintomaksu palautetaan vain, jos kurssi jää toteutumatta. Otathan yhteyttä opiston toimistoon maksun palauttamista varten! Huomioithan, jos maksat kurssimaksun käyttäen Kulttuuri- ja/tai liikuntaseteleitä, emme hyvitä kurssimaksua kurssin peruuntuessa (Huomioithan, jos maksat kurssimaksun käyttäen Kulttuuri- ja/tai liikuntaseteleitä, emme hyvitä kurssimaksua kurssin peruuntuessa.)

VAKUUTUS
Opiskelijat huolehtivat itse vakuutusturvastaan.

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaseloste löytyy sivuiltamme www.harjulan.fi

Jotta kaikki sivut toimisivat oikein, selaimesi täytyy sallia evästeet.