Heinolan kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

LUE OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN ILMOITTAUTUMISTA:                                                                                          

1. Asiakaspalvelumme on suljettu 16.8 saakka. Tarvittaessa tavoitat meidät sähköpostitse, kansalaisopisto(at)jyrankola.fi.  

Ilmoittautuminen syksyn 2020 kursseille alkaa maanantaina 17.8. netissä, puhelimitse ja asiakaspalvelussa. Opiston kurssiesite jaetaan Heinolan alueen talouksiin viikolla 33. 

Asiakaspalvelun aukioloajat 17.8.-30.9.
Ma klo 14-18
Ti-to klo 12-15

2. Valitse "Kurssit" ja sen jälkeen aineryhmien kautta kurssit ostoskoriin, joille haluat ilmoittautua. Voit ilmoittautua samalla kertaa useammallekin kurssille. Huom! Halutessasi Jyränköläpassin, muista ilmoittautua Jyränköläpassi-kurssille (9999001S). Jyränköläpassia ei voi maksaa verkossa. Jyränköläpassiin kuuluvat kurssimaksut nollaantuvat vasta laskutusvaiheessa.

3. Täytä henkilötietosi kurssien valinnan jälkeen. Tiedoissa kysytään henkilötunnusta, joka tulee ilmoittaa laskutuksen vuoksi. Mikäli ilmoittautuja on alaikäinen, tulee myös huoltajan henkilötunnus ja osoite ilmoittaa Laskutusosoitetiedot-kohtaan. Muista lopuksi painaa "LÄHETÄ ILMOITTAUTUMINEN". Kurssivahvistus tulee pelkästään sähköpostiin, muuta ilmoitusta kurssin alkamisesta ei tule. Kurssin perumisesta tulee ilmoitus tekstiviestillä.

4. Lopuksi näet koosteen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Ota muistiin ilmoittautumisnumero myöhempää tarkistustasi varten. Koosteen alalaidassa oleva painike ohjaa kurssin maksamiseen Paytrailin maksupalvelussa. Jos et halua maksaa kursseja ilmoittautumisen yhteydessä, sinulle lähetetään maksulinkki sähköpostitse ennen kurssin alkamista. HUOM! Mikäli olet oikeutettu työttömän alennukseen, älä maksa kurssiasi verkossa, vaan ole yhteydessä asiakaspalveluun. Lisätietoa alennuksista kohdassa 6. 
Mikäli haluat maksaa kurssisi työnantajan tarjoamilla etuuksilla (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak, Luottokunnan virikesetelelit, Tyky-maksuvälineet), suorita maksu asiakaspalveluun 30.9.2020 mennessä. Laskuttamisen jälkeen työnantajan tarjoamat etuudet eivät käy maksuvälinenä. Sportti- ja Kulttuuripassilla voit maksaa myös netissä ilmoittautumisen yhteydessä. Huomioithan, että työnantajan tarjoamilla etuuksilla ei voi maksaa ruokakursseja, matkoja/retkiä eikä materiaalimaksuja. 

5. Ilmoittautuessasi sitoudut osallistumaan kurssille koko lukukaudeksi ja maksamaan sen.

Maksulinkit maksamattomista kurssimaksuista lähetetään sähköpostitse lokakuun alussa. Maksulinkki lähetetään osoitteesta no-reply@opistopalvelut.fiLisääthän osoitteen sallittujen lähettäjien listalle sähköpostiohjelmassasi välttääksesi viestin menemisen roskapostikansioon. Maksulinkki toimii 14 vuorokautta, jonka jälkeen maksamattomat kurssimaksut siirtyvät laskutukseen. Huomioi, että perimme postitse lähetettävistä paperilaskuista laskutuslisänä 5 € / lasku.  
Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, lähetämme huomautuslaskun (huomautuslisä + 5€). Maksamattomat huomautuslaskut siirrämme perintäyhtiön hoidettavaksi.  
Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta. Toteutumattomien kurssien kurssimaksut palautetaan. Kurssimaksu ei sisällä materiaalimaksuja ellei kurssin kohdalla mainita toisin. 

Laskua koskevat huomautukset on tehtävä ennen eräpäivää.

Huom! Opistolla on oikeus tehdä muutoksia opetusohjelmassa ilmoitettuihin kurssitietoihin. Mikäli kurssin ajankohta tai paikka opiston toimesta oleellisesti muuttuu, voimme palauttaa osan kurssimaksua. Mikäli opisto joutuu keskeyttämään lähiopetuksen koronavirusepidemian tai muun force majeure –syyn vuoksi, ei opisto palauta kurssimaksuja. Sen sijaan kurssit pyritään mahdollisuuksien mukaan pitämään etäopetuksena. Emme vastaa opistosta riippumattomista syistä johtuvista tilavuorojen peruuntumisista. Opetuskerran peruuntumisesta ilmoitamme mahdollisuuksien mukaan opiskelijoille tekstiviestillä. Yhden opetuskerran peruuntuminen ei oikeuta kurssimaksun alennukseen.

6. Opetushallituksen myöntämä opintosetelialennus kohdennetaan lukuvuonna 2020-2021 seuraavasti:

6.1. Alennus kohdistettu tiettyjen kurssien kurssimaksuihin.

6.2. Työttömien 50 €:n alennus. TE-toimiston todistus työttömyydestä tai toistaiseksi jatkuvasta lomautuksesta on esitettävä asiakaspalvelussa viimeistään 30.9.2020 alennuksen saamiseksi

Vapautusta tai alennusta opintomaksuista voi hakea apulaisrehtorilta. Vapaamuotoiseen hakemukseen liitetään selvitys tuloista ja menoista.

7. Kurssin voi perua maksutta 5 päivää ennen kurssia. Peruutus on tehtävä asiakaspalveluun joko puhelimitse (044 797 2400) tai sähköpostitse (kansalaisopisto@jyrankola.fi). Jos perut osallistumisesi alle 5 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan koko kurssimaksu. Kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Ei myöskään kurssin käymättä jättäminen, muuttuneet työvuorot tms. Opettajalle tehty peruutus ei riitä. Maksamattomat laskut siirrämme perintään. Mikäli joudut keskeyttämään kurssin sairastumisen takia, on siitä toimitettava lääkärintodistus opiston asiakaspalveluun. Kurssipaikka on henkilökohtainen, sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle. 

8. Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille erillistä kutsua ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta. Ilmoitamme kurssiperuutuksista tai muutoksista tekstiviestillä. 

9. Ilmoittaudu kursseille opiston asiakaspalvelussa tai netissä, älä opettajalle! 1-2 kerran poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa. 

10.Vältä voimakkaita hajusteita osallistuessasi kursseille koska mukana voi olla hyvin allergisia opiskelijoita ja opettajia, kiitos!

11. Opiskelijoita ei ole vakuutettu oppilaitoksen puolesta. Opisto ei vastaa opiston tiloissa säilytettävistä opiskelijoiden keskeneräisistä tai valmiista töistä eikä työvälineistä.

11. Osallistumistodistus kurssille edellyttää osallistumista ¾ oppitunneista. Tutkintotodistukset ovat ao. tutkintovaatimusten mukaisia. Aikaisempien vuosien kurssitodistuksista perimme 10 €.

12. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti. Heinolan kansalaisopiston henkilörekisteriselosteen löydät täältä

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Current

 • 3401001S JYRÄNKÖLÄPASSILLA HINTA 0 €!

  KOTIKÄYTTÄJÄN TIETOTEKNIIKKAKURSSI, SYKSY

  Price: 55,00 €
  Teacher: Mika Kalso, ammatillinen opettaja
  Place: ATK-luokka, Siltakatu 11, 18100 Heinola
  Lessons: 15,00    Autumn term: 14.10.2020 - 18.11.2020
  Registration begins: 17.8.2020 0:00
  Registration ends: 9.10.2020 8:00
  Number of places: 11
  There are available places on the course
 • 3401016S JYRÄNKÖLÄPASSILLA HINTA 0 €!

  CANVA, SYKSY

  Price: 25,00 €
  Teacher: Katja Tamminen, runo-ohjaaja/novellisti
  Place: ATK-luokka, Siltakatu 11, 18100 Heinola
  Lessons: 7,66    Autumn term: 3.10.2020 - 3.10.2020
  Registration begins: 17.8.2020 0:00
  Registration ends: 2.10.2020 8:00
  Number of places: 11
  There are available places on the course
 • 9999001S Huomaa syksyn Jyränköläpassitarjous!

  JYRÄNKÖLÄPASSI, SYKSY

  Price: 165,00 €
  Teacher: Nimeä ei löytynyt Nimeä ei löytynyt
  Place: Toimipaikka avoin
  Autumn term: 7.9.2020 - 13.12.2020
  Registration begins: 17.8.2020 0:00
  Registration ends: 20.12.2020 0:00
  Number of places: 800
  There are available places on the course