Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

5102006 Sieniretki ja -maistelu Sipoonkorven Kansallispuistossa

Sieniretkellä menemme päiväksi Bisajärven ja Kalkkiruukin maisemiin Sipoonkorven kansallispuistoon. Keräyksen päätteeksi pidämme evästauon nuotiopaikalla, jossa valmistamme myös maistiaisia kerätyistä luonnonantimista. Taukoon kuuluu nuotiokahvit ja -tee. Maasto on helpohko kulkea, mutta kävelyä tulee n. 5-7 km. Ota mukaasi: säänmukainen vaatetus ja jalkineet, sieniveitsi, sienikori sekä sienikirja, mikäli sellainen löytyy; juomapullo ja vaikkapa paistettavaksi sopivaa evästä. Voit ottaa jatkokurssiksi Sienituntemuksen ma 5.10. klo 17.15-19.30.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be cancelled or it postponed if it’s possible)


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.

Teacher: FM, ympäristöbiologi ja luokanopettaja Tuomas Lilleberg

Number of places: Maximum number of course participants 15, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Retkipäivä, ei opistolla

Date and time: Sa: 09.45 - 16.00

Autumn term: 3.10.2020 - 3.10.2020 (8 Lessons)

Price: 60,00 €

Registration begins: 1.6.2020 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject