Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1105225 Nia® B

Verkkokurssi

Nia® on kokonaisvaltainen liikuntamuoto, jossa tärkeää on oman kehon kuuntelu. Niassa yhdistellään tanssia sekä kamppailu- ja kehonhuoltolajeja. Jokainen tunti on kokonaisvaltainen kokemus, jonka aikana kehoa liikutetaan varpaista selkärankaan ja sormenpäihin saakka. Tunneilla tehdään lyhyitä liikesarjoja sekä liikutaan vapaasti. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että aiemmin Nia-tunneilla käyneille. (Painetussa ohjelmassa väärä hinta, kurssin hinta on 102€).

Kurssi toteutetaan etänä verkkoympäristössä ainakin maaliskuun ajan. Etäyhteys muodostuu opettajan sähköpostiisi lähettämän linkin kautta. Lähiopetukseen palataan kun se on mahdollista.Tämän kurssin voi maksaa liikuntaedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten kun sen alkaminen on varmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa. Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.Teacher: Laari Jennika

Number of places: Maximum number of course participants 12, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Verkko-opetus

Date and time: We: 18.00 - 19.00

Spring term: 3.3.2021 - 28.4.2021 (12 Lessons)

Price: 102,00 €

Registration begins: 30.11.2020 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject