Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1203029 Englannin kielen kuntoklubi

Verkkokurssi

Olisiko juuri nyt ruostuneiden englannin perustaitojen kertauksen paikka? Tule rohkeasti mukaan palauttamaan mieleesi mm. peruskoulun englannin kadonneita taitojasi! Saat rohkeutta ja osaamista puhumiseen, puheen ymmärtämiseen, lauseiden muodostukseen ja sanastoon. Kurssi sopii hyvin myös kertauksena Everyday English-sarjaa tai vastaavaa lukeneille. Opetuskielinä englanti ja suomi. Opiskelumateriaali sisältyy kurssiin.Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Teacher: FK, CELTA Sandra Suikkanen

Number of places: Maximum number of course participants 20, There are available places on the course.

Name of course location: Etäopetus

Date and time: Mo: 17.00 - 19.30 We: 17.00 - 19.30

Spring term: 28.4.2021 - 17.5.2021 (18 Lessons)

Price: 93,00 €

Registration begins: 30.11.2020 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject