null

Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301411K Äiti–vauva-jooga B (2–8 kk)

Äiti–vauva-jooga

Tunneilla tehdään erityisesti selkää huoltavia, niska-hartiaseutua avaavia sekä lantionpohjan lihaksia vahvistavia joogaharjoituksia. Kurssilla keskitytään sekä äidin raskaudesta ja synnytyksestä palautuvan kehon tarpeisiin että joogataan yhdessä vauvan kanssa. Joogan tietoinen hengitys auttaa myös rentoutumaan ja antaa voimia vauva-aikaan. Voit osallistua kurssille myös etänä.

Kenelle äiti–vauva-jooga sopii

Kurssi sopii äideille yhdessä 2–8 kk vauvan kanssa. Äiti–vauva-jooga sopii sekä vasta-alkajille että aiemmin jooganneille.Lisätietoja aikuinen–lapsi-liikunnasta

Aikuinen–lapsi-liikunnassa otetaan huomioon sekä lapsen että aikuisen tarpeet ja tarjotaan liikunnan iloa molemmille. Yhdessä liikkuminen auttaa kehittämään aikuisen ja lapsen välistä suhdetta. Kaikkien osallistujien kannattaa varustautua liikuntaan sopivin vaattein. Kurssimaksu kattaa yhden lapsen ja aikuisen osallistumisen. Jos haluat osallistua kurssille useamman kuin yhden lapsen kanssa, ota yhteyttä toimistoon ennen kurssille ilmoittautumista.

Osallistuminen etäyhteydellä äiti–vauva-joogakurssille

Tälle lähiopetuskurssille voi osallistua myös kotona etäyhteyden kautta. Voit osallistua etäyhteyden kautta joko koko kurssille tai haluamillesi kerroille. Etäyhteys muodostuu opettajan sähköpostiisi lähettämän linkin kautta.

Maksaminen edulla

Tämän kurssin voit maksaa liikuntaedulla. Lue lisää eduilla maksamisesta.

Saapumisohjeet Annankatu 29 B

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangajoogakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Saavuthan tunnille vasta n. 5 min ennen sen alkamista, jotta edelliset kurssilaiset ehtivät poistua eikä aulaan tule ruuhkaa. Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin sähköpostiisi kurssin alkamista edeltävänä päivänä. Koodi on merkitty aivan sähköpostin loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saa tätä viestiä. Tarkista myös roskapostisi.

Sinulle voisi sopia myös 

Musiikkikurssit lapsille ja perheilleOpettaja: Temmes Solja

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: To: 12.15 - 13.00

Kevätlukukausi: 3.3.2022 - 7.4.2022 (6 oppituntia)

Kurssimaksu (lapsi ja aikuinen): 59,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 29.11.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu