null

Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1208017K Italian jatkot 2 A

Italiaa kaikilla mausteilla

Pohjatietoina n. 1,5 vuotta italiaa kansalaisopistossa tai vastaavat tiedot.

Italian jatkot kutsuvat! Opiskelemme mm. matkoilla ja jokapäiväisissä tilanteissa hyödyllisiä kommunikointitaitoja kuten mielipiteemme ilmaisua sekä kertomista kokemuksistamme ja tulevaisuudensuunnitelmistamme. Perusrakenteista opiskelemme perfektin lisäksi mm. refleksiiviverbien perfektimuotoja ja futuuria. Piipahtelemme nojatuolimatkaillen myös Italian eri kaupungeissa ja Sardiniassa. Oppikirja: Si parte 1 kpl 10 ja Si parte 2 (Daghetti, Karjalainen; Retta; Syrén; kustantaja Finn Lectura) kpl 1-2. Huom. jos sinulla ei jo ole Si parte 1-kirjaa, sitä ei tarvitse hankkia. Voit osallistua myös etänä helppokäyttöisellä Zoomilla, johon saat kutsulinkin ja ohjeet ennen opetuksen alkua. Nettiyhteyden lisäksi tarvitset laitteesi peruskäyttötaidot, kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin. Oppikirjaa täydentävä opiskelijan äänitiedosto löytyy lataamalla maksutta Otso-sovelluksesta kustantajan sivulta. 

Ei opetusta 21.2.Lisää tietoa kielten taitotasoista ja kielten kurssien maksamisesta työnantajan verovapailla eduilla löytyy verkkosivuiltamme.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.Opettaja: FM Sirpa Kärkkäinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 10.1.2022 - 4.4.2022 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 124,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 29.11.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu