null

Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1208022K La dolce lingua - Kertaa ja syvennä italiaa

Italiaa kaikilla mausteilla

Pohjatietoina noin 4- 5 vuotta kansalaisopistossa tai vastaavat tiedot. 

Matka Italian kulttuuriin ja kieleen jatkuu! Tavoitteenamme on kehittää etenkin suullisen kielitaidon sujuvuutta keskustellen musiikista, kuvataiteesta ja italian kielen historiasta. Tutustumme myös kiinnostaviin matkailukohteisiin mm. alueilla Alto Adige, Veneto, Piemonte, Umbria ja Apulia. Rakenteista opiskelemme mm. hypoteettiset ehtolauseet ja epäsuoran kerronnan. Oppikirja: Opettajan materiaali ja Italiano per passione kpl 8 (Imperato, Kuusela ja Meurman; ISBN 9789511334224; kustantaja Finn Lectura 2020). Jos sinulla ei ole oppikirjaa ennestään, saat opettajalta tarvittavan osuuden siitä. Voit osallistua myös etänä helppokäyttöisellä Zoomilla, johon saat kutsulinkin ja ohjeet ennen opetuksen alkua. Nettiyhteyden lisäksi tarvitset laitteesi peruskäyttötaidot, kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin. Oppikirjaa täydentävä opiskelijan äänitiedosto löytyy lataamalla maksutta Otso-sovelluksesta kustantajan sivulta.

Ei opetusta 22.2.Lisää tietoa kielten taitotasoista ja kielten kurssien maksamisesta työnantajan verovapailla eduilla löytyy verkkosivuiltamme.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.Opettaja: FM Sirpa Kärkkäinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus

Päivä ja kello: Ti: 18.40 - 20.10

Kevätlukukausi: 11.1.2022 - 5.4.2022 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 124,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 29.11.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu