null

Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1203043K Update Your English 6 Online

English tea and biscuits

Pohjatietoina pitkä englanti (= englanti A-kielenä) tai aktiivinen lukion lyhyt englanti. Opetus on pääasiassa englanniksi / The language of instruction is mainly English. 

Tule rohkeasti mukaan kertaamaan ja syventämään jo ehkä ruostuneitakin englannin kielen taitojasi etäkurssille! Aktivoimme keskusteluvalmiutta ja sujuvuutta, teemme kuunteluharjoituksia sekä kertaamme ja syvennämme rakenteita. Aihepiireinä ovat mm. elämänmuutokset, raha-asiat, ruoka ja ajankohtaiset uutiset. Kirjan värikkäät ja ajatuksia herättävät National Geographicin tuottamat videomateriaalit innostavat oppimaan lisää! Teaching is in English. Etätyökaluina ovat kuva- ja ääniyhteyttä varten Zoom ja lisämateriaalien jakoon Moodle, jotka ovat helppokäyttöisiä ja joihin saat linkin ja tunnukset ennen kurssin alkua. Tarvitset nettiyhteyden lisäksi laitteen kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin. Oppikirja: Outcomes Upper Intermediate Student’s Book Split B (Dellar, Walkley; ISBN 9781337561235; publisher Cengage Learning) units 13-16. 

Opetusta ei ole 21.2.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa ja verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa.

Lisää tietoa kielten taitotasoista löytyy verkkosivuiltamme.Opettaja: Christine Silventoinen, M.Ed., TESL

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 10.1.2022 - 4.4.2022 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 124,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 29.11.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu