null

Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1203035K English for All

English tea and biscuits

English for All - Intermediate English

Pohjatietoina keskikoulun, peruskoulun tai lukion lyhyt englanti.

Tule kertaamaan ja syventämään englannin puhetaitoa, ääntämistä, kuuntelua sekä sanastoa käytännönläheisesti! Vaihtelevat teemat, kuten ruoka, asuminen ja juhlapäivät sekä ajankohtaiset aiheet tarjoavat virikkeitä pari- ja pienryhmäharjoituksiin. Rakenteita syvennetään mm. relatiivilauseista ja muodollisesta objektista. Opetuskielenä englanti. Oppikirja: Stepping Stones 3 (Huhtala-Halme, Qvist, Roux; kustantaja Finn Lectura) kpl 5-8. Voit osallistua myös etänä helppokäyttöisellä Zoomilla, johon saat kutsulinkin ja ohjeet ennen opetuksen alkua. Nettiyhteyden lisäksi tarvitset laitteesi peruskäyttötaidot, kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin.

Opetusta ei ole 21.2.Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.

Lisää tietoa kielten taitotasoista ja kielten kurssien maksamisesta työnantajan verovapailla eduilla löytyy verkkosivuiltamme.Opettaja: Kraama Pilvi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 10.1.2022 - 4.4.2022 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 124,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 29.11.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu