null

Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301082K Seniorijooga Pikku Huopalahdessa

Päiväkurssi - Day time course

Liikeharjoitusten, hengityksen, rentoutuksen ja mielikuvien avulla avaudutaan kehotietoisuudelle, kehomielen yhteydelle ja tutkitaan, miten hengityksen avulla voidaan tasapainottaa hermoston toimintaa. Harjoitukset tehdään jokaisen omista lähtökohdista käsin. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että aiemmin jooganneille. Kurssille voivat osallistua myös muut kuin seniorit. Opetushallitus tukee tätä kurssia.Ota mukaan oma joogamatto (jos löytyy) ja pyyheliina tai oma kevyt peitto.

Eduilla maksaminen / Alennukset

Alennuksia myönnetään senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Voit ilmoittautua kursseille ja maksaa verkossa valitsemalla oikean hintaluokan. Ilmoittautumisen jälkeen ota yhteys toimistoon ja sovi tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta. Yli 63-vuotiaiden ei tarvitse todistaa alennusoikeuttaan.

Tämän kurssin normaalihinnan voi maksaa seuraavilla sähköisillä kulttuuri- ja liikuntaeduilla: Eazybreak, Edenred, ePassi ja Smartum. Lue lisää eduilla maksamisesta.

Jos haluat siirtää eräpäivää tai maksaa erissä, ota yhteyttä toimistoon (toimisto@helao.fi).Opettaja: BA in Movement Studies, joogaopettaja Annika Sarvela

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 13, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: TP Miilu
Opetuskieli: Suomi

Päivä ja kello: Ti: 10.00 - 11.30

Kevätlukukausi: 10.1.2023 - 28.3.2023

Kurssimaksu: 204,00 €

Kurssimaksu OPH (yli 63-vuotias tai eläkeläinen): 156,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.5.2022 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu