Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

4022130 Persoonallisuuspsykologia I (5 op/Jyväskylän yliopisto)

Aika: opintoryhmä tiistaisin 12.1., 26.1., 9.2. ja 16.2. klo 17.30-19 Helsingin aikuisopistolla. Opintoryhmään voi osallistua myös Zoomin välityksellä. 

Hinta: 140 € (sisältää yliopiston rekisteröitymismaksun). Jos ilmoittaudut yksittäiselle jaksolle, ole ilmoittautumisen jälkeen toimistoon yhteydessä (toimisto@helao.fi), jotta saat ohjeet opintoihin ilmoittautumiseen JYU:n avoimeen yliopistoon. Opintojakso sisältyy opintokokonaisuuden maksuun.

Tavoitteet: Opintojakson suoritettuaan opiskelijalla on perustietämys persoonallisuuden keskeisistä teorioista sekä tutkimuksen ydinkysymyksistä ja mekanismeista koskien esimerkiksi persoonallisuuden biologista perustaa, motivaatiota, emootioita, selviytymiskeinoja ja sosiaalista toimintaa. Opintojaksolla opiskelija kehittää ajattelun taitojaan sekä kykyä ottaa haltuun tutkimusperustaista tietoa ja teorioita laajoistakin asiakokonaisuuksista paitsi alan asiantuntijoita kuunnellen ja yhteiseen keskusteluun osallistuen myös itsenäisesti opiskellen.

Sisältö: Opintojaksossa perehdytään persoonallisuutta koskevaan viimeaikaiseen tutkimustietoon ja erilaisiin persoonallisuuden lähestymistapoihin.

Oppimateriaalit

Haslam, N. (2007). Introduction to personality and intelligence. Thousand Oaks, CA: Sage. (e-kirja)

Avoimen yliopiston peruutusehdot

  • Opintopaikan voi perua maksutta 14 päivää ennen opintojen alkua. Jos opintomaksu on maksettu, summa palautetaan kokonaisuudessaan opiskelijalle.
  • Opisto perii koko opintomaksun, jos peruutus tulee alle 14 päivää ennen opintojen alkamista, tai jos et peru opintoja ja jätät paikan käyttämättä.
  • Huom! Liittojen jäsenet: Opisto perii täyden, alentamattoman, opintomaksun, jos peruutus tulee myöhässä tai jätät paikan käyttämättä.
  • Opintomaksu palautetaan kokonaisuudessaan opiskelijalle, jos opisto peruuttaa koulutuksen.

Kuuluu kokonaisuuteen:
4022100: Psykologian perusopinnot (25 op/Jyväskylän yliopisto)


Opettaja: Mikkilä Marko

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.30 - 19.00

Kevätlukukausi: 12.1.2021 - 16.2.2021 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 140,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 6.10.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit