Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1298550 Kroatian pika-alkeet matkailijoille

Aiempia pohjaopintoja ei tarvita.

Jos suunnittelet lomamatkaa Adrianmeren aurinkoiselle rannikolle, tule ja opi lisää Kroatiasta ja sen kielestä, ja tee näin lomastasi vielä palkitsevampi elämys! Harjoittelemme mm. tervehtimistä, kohteliaisuusfraaseja, katujen nimien lukemista ja lausumista oikein, hintoja ostoksiin liittyen, suunta-ohjeiden pyytämistä ja ymmärtämistä sekä ravintoloiden ruokalistoja. Kurssi tutustuttaa sinut myös Kroatian eri maantieteellisiin alueisiin, niiden kulinaarisiin perinteisiin ja kulttuuriin, sekä antaa hyviä vinkkejä matkakohteista ja nähtävyyksistä. Opetuskielinä suomi ja kroatia. Opettajan materiaali sisältyy kurssiin.Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Pierzynska Justyna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 17.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 28.4.2021 - 2.6.2021 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 91,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit