Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1298753 Puolan pika-alkeet matkailijoille

Aiempia pohjaopintoja ei tarvita.

Oletko suunnittelemassa matkaa Puolaan mutta olet aina ajatellut, että puolalaisia kadunnimiä ja sanoja kuten "chrząszcz" tai "brzęczyszczykiewicz" on mahdoton lausua? Tällä kurssilla opit lukemaan ja lausumaan ne - eikä se ole niin vaikeaa kuin voisi luulla! Harjoittelemme lisäksi mm. tervehtimistä, kohteliaisuusfraaseja, hintoja ostoksiin liittyen, suunta-ohjeiden pyytämistä ja ymmärtämistä sekä ravintoloiden ruokalistoja. Kurssi tutustuttaa sinut myös moniin mielenkiintoisiin matkakohteisiin Puolassa ja kulttuurinäkökulmiin. Opetuskielinä suomi ja puola. Opiskelumateriaali sisältyy kurssiin.Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Pierzynska Justyna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 27.4.2021 - 1.6.2021 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 93,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit