Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1103266 Henkilökuvauskurssi - miljöö

Kurssilla perehdymme valokuvauksessa henkilökuvauksen tyylilajiin. Kurssi aloitetaan henkilökuvauksen luennolla ja opastuksella valaisuolosuhteisiin. Varsinainen henkilökuvaus tapahtuu miljöössä hyödyntäen kaupunki- ja luontomiljöötä taustana. Opettajan ohjauksella osallistujat pääsevät harjoittamaan ihmisten kuvaamista, ohjausta ja valaisuolosuhteisen hallintaa osana valokuvallista ilmaisuaan. Kurssin toisena päivänä kokoonnumme ATK-luokkaan käsittelemään henkilökuvia Lightroom Classic -kuvankäsittelyohjelmalla. Kurssi soveltuu järjestelmäkameran ja Lightroom-ohjelman perusteet osaavalle kuvaajalle, joka on kiinnostunut henkilö- ja muotokuvauksen tyylikeinoista. Oppilailla tulee olla käytössä oma digijärjestelmäkamera, joka otetaan mukaan heti kurssin alussa.

Adoben uusi oppilaitosten lisenssisopimus  edellyttää, että kurssille osallistuja hankkii oman Adobe ID tunnuksen. Adoben Creative Cloud ohjelmistojen lisenssit aktivoidaan niin, että opiston tietokoneella opiskelija kirjautuu Creative Cloudiin Adoben ID-tunnuksella. Adobe ID -tunnus luodaan Adoben sivustolla (https://helpx.adobe.com/manage-account/using/create-update-adobe-id.html). Pyydämme, että opiskelija luo tunnuksen ennen kurssille tuloa, jotta siihen ei tarvitse käyttää kurssiaikaa.Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan.Opettaja: TaM, Kuvataiteilija Hanna Råst

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kädentaidot 510, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 19.15 Su: 10.30 - 15.00

Kevätlukukausi: 2.5.2021 - 3.5.2021 (9 oppituntia)

Kurssimaksu: 76,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit