Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1101196 Opi komppaamaan kitaralla - Päiväkurssi

Kurssilla opetellaan säestämään eri musiikkityyleissä lukuisten kappale-esimerkkien avulla. Oppilaan toivotaan entuudestaan tuntevan yleisimmät avosointuotteet ja osaavan lukea tabulatuuriviivastoa ja sointudiagrammeja. Kurssilla tutustutaan eri tempoihin ja tahtilajeihin soveltuviin harjaus- ja sointuarpeggiokuvioihin, jotka ovat helposti sovellettavissa tuttuihin kappaleisiin pop-, rock-, folk- ja r’n’b-tyyleissä. Komppikuvioita harjoitellaan sekä sormilla näppäillen että plektralla soittaen. Katso Ronin soittonäyte: https://m.youtube.com/watch?v=JV9OKNMDnVs.Alennuksia myönnetään maahan muuttaneille (ei turvapaikanhakijoille), oppimisvaikeuksista kärsiville, työttömille, senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Voit ilmoittautua kursseille ja maksaa verkossa valitsemalla oikean hintaluokan. Ilmoittautumisen jälkeen ota yhteys toimistoon ja sovi tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta. Yli 63-vuotiaiden ei tarvitse todistaa alennusoikeuttaan. Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri-ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.

Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan.Opettaja: Seppänen Roni

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 14.30 - 16.00

Kevätlukukausi: 10.5.2021 - 14.6.2021 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 120,00 €

Kurssimaksu OPH (maahanmuuttanut): 105,00 €

Kurssimaksu OPH (oppimisvaikeuksista kärsivä): 105,00 €

Kurssimaksu OPH (työtön): 105,00 €

Kurssimaksu OPH (yli 63-vuotias tai eläkeläinen): 105,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit