Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1202014 Työelämän ruotsia

Lähiopetuksen lisäksi kurssilla käytetään verkko-oppimisalustaa.

Pohjatietoina keskikoulun, peruskoulun tai lukion C-ruotsi.

Tule aktivoimaan ja päivittämään työssä tarvitsemiasi ruotsin kielen taitojasi tehokkaalle intensiivikurssille! Lähiopetuksessa keskitymme pääsääntöisesti sanaston ja työtilanteissa tarvittavien yleisten fraasien sekä keskustelu- ja kuuntelutaitojen aktivointiin esim. tutustumis-, asiakaspalvelu- ja neuvontatilanteissa, työpaikkahaastattelussa, kokouksissa ja oman työn esittelyssä simuloiden todellisia tilanteita. Oppimisen tehostamiseksi annetut kotitehtävät löytyvät kätevästi verkko-oppimisympäristöstä, jossa voit prepata mm. sähköpostien laadintaa, ajankohtaisten tekstien ymmärtämistä, keskeisiä kielioppikohtia ja oman työsi kuvailua kirjallisesti ruotsiksi. Tarvitset nettiyhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet. Käyttäjätunnus ja salasana oppimisympäristöön lähetetään sähköpostitse tai tekstiviestillä ennen kurssin alkua.Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Wadenström Bodil

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 17.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 28.4.2021 - 2.6.2021 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 93,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit