Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1208014 Italian pika-alkeet matkailijoille

Aiempia pohjaopintoja ei tarvita.

Siintääkö matka Italiaan? Tule opiskelemaan tehokkaasti matkailijalle hyödyllisiä italian kielen perusteita etenkin käytännön puhetilanteita ja ääntämistä harjoitellen. Aiheina ovat mm. lomamatkan suunnittelu, saapuminen Italiaan eri kulkuvälinein, kaupungilla kiertely ja tien kysyminen, hotellissa, ravintolassa ja ostoksilla asioiminen, yöelämä, ihmisiin tutustuminen sekä matkailijoille tyypilliset ongelmatilanteet. Kieliopissa käsittelemme mm. perusluvut, kellonajat säännöllisten ja muutamien epäsäännöllisten verbien taivuttamisen. Tämän kurssin lähiopetukseen on mahdollista osallistua myös etävälineen, Zoomin, välityksellä, jolloin tarvitset nettiyhteyden lisäksi laitteen kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin. Opettaja lähettää sinulle kutsun sähköpostiisi liittyä Zoomiin hieman ennen kurssin alkua. Oppikirja tarkentuu myöhemmin ja päivitetään tälle sivulle.Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Kärkkäinen Sirpa

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 27.4.2021 - 1.6.2021 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 93,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit