Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1205019 Ranskaa matkailijoille

Loppukevään kurssi

Siintääkö haaveissa matka Pariisiin, Genèveen vai Québeciin? Jos päämääränäsi on mikä vain ranskankielinen maa, tämä ranskan kurssi rohkaisee ja aktivoi kielitaitoasi! Keskitymme pääasiassa turistin eteen tulevien puhe- ja kuuntelutilanteiden sekä niissä tarvittavan sanaston harjoitukseen. Myös ripaukset käytännön kielioppia ja kulttuuritietoa maustavat kokonaisuuden. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat opiskelleet ranskaa n. 1,5-2 vuotta. Opettajan materiaali sisältyy kurssiin.Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Hietala Mariitta

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 26.4.2021 - 24.5.2021 (15 oppituntia)

Kurssimaksu: 78,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit