Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1298117 Japanin hiragana ja katakanakurssi

Pohjatietoina n. 1-2 vuotta japania kansalaisopistossa tai vastaavat tiedot.

Tässä on mainio tilaisuus keskittyä japanin hiragana- ja katakana-tavumerkistöjen kertaukseen ja hallintaan monipuolisilla keinoilla! Käytämme runsaasti aikaa merkkien kirjoitus- ja lukuharjoituksiin, pelilliseen opiskeluun ja koitamme lopuksi myös sanelusta kirjoittamista. Selvitämme myös kuinka japania voidaan kirjoittaa omilla laitteilla, kuten älypuhelimilla ja kannettavilla tietokoneilla. Kurssilaiset voivat halutessaan hyödyntää myös opiston Moodle-verkko-oppimisalustaa lisämateriaaleineen. Kurssi sopii kaikille n. 1-2 vuotta japania opiskelleille. Opetusmateriaalit sisältyvät kurssiin.Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Partonen Aino

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 4.5.2021 - 1.6.2021 (15 oppituntia)

Kurssimaksu: 78,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit