Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1298122 Puhu ja kuuntele japania!

Tervetuloa kehittämään japanin keskustelutaitoja ja syventämään kuullun ymmärtämistä ja rohkaistut kommunikoimaan todellisissa tilanteissa! Harjoittelemme rentouttavassa ja kannustavassa ilmapiirissä puhumista ja kuuntelua erilaisissa yleisissä tilanteissa liittyen matkustamiseen, ruokakulttuuriin, ostosten tekoon, harrastuksiin sekä työelämään, jolloin sanavarasto myös kertautuu ja laajenee. Mausteeksi tutustumme lisää japanilaisen tapakulttuurin erityispiirteisiin erityisesti kommunikointitilanteissa. Kurssi sopii kaikille n. 3-4 vuotta japania opiskelleille. Opettajan materiaali sisältyy kurssiin.Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Hayade Masayo

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 18, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 19.30 Ke: 17.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 5.5.2021 - 24.5.2021 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 93,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit