Matkailuhenkinen kurssi, jolla tutustutaan kulttuurihistoriallisesti merkittäviin alueisiin Ranskassa. Ensimmäisenä iltana tutustumme Provencen ala-alueisiin, kuten Cassis, Bandol ja Cotes de Provence, jotka ovat kuuluisia erinomaisista roseeviineistään. Toisena iltana tutustumme Champagnen eri osa-alueisiin ja tutustumme myös korkealaatuisiin samppanjamenetelmällä valmistettuihin roseekuohuviineihin. Kurssin aikana opiskelemme ranskan kielistä viinisanastoa ja tutustumme myös paikallisiin juustoihin. Varaa juustoa, patonkia ja roseeviiniä / roseekuohuviiniä varten 12 €/ilta.
Kurssia ei voi maksaa kulttuuriedulla.
Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan.
Opettaja: Matti Saturo
Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.
Opetuspaikka: Luonnontiede 214, Runeberginkatu 22–24, 00100 HelsinkiPäivä ja kello: Ke: 17.30 - 20.00
Kevätlukukausi: 12.5.2021 - 19.5.2021 (6 oppituntia)
Kurssimaksu (raaka-aineet eivät sisälly hintaan): 48,00 €
Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00