Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1290010 Arabian helppo keskustelu ja kuuntelu

Loppukevään kurssi

Oletko opiskellut arabian kirjakieltä ainakin noin 2 vuotta mutta haluaisit opetella keskustelemaan puhekielellä arabiaksi? Aloitamme helpoilla arkipäivän asioihin liittyvillä puhetehtävillä ja syvennämme taitoja mm. mielipiteen ilmaisussa, puhuessamme suvusta ja ystävistä sekä tutustuessamme arabialaiseen keittiöön ja kulttuuriin. Kuuntelua kehitämme myös lyhyiden arabiankielisten elokuva- ja nettivideopätkien avulla. Opettaja on syyrialainen ja käyttää opetuksessaan apuna suomen ja englannin kieltä. Opetusmateriaali sisältyy hintaan. 

Tämän kurssin lähiopetukseen on mahdollista osallistua myös etävälineen, Zoomin, välityksellä, jolloin tarvitset nettiyhteyden lisäksi laitteen kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin. Opettaja lähettää sinulle kutsun sähköpostiisi liittyä Zoomiin hieman ennen kurssin alkua.Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Trad Shadi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 18, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 18.00 - 20.00

Kevätlukukausi: 28.4.2021 - 2.6.2021 (16 oppituntia)

Kurssimaksu: 83,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit