Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1203035 Talk about Grammar

Loppukevään kurssi

Pohjatietoina 3–4 vuotta englantia kansalaisopistossa tai peruskoulussa tai vastaavat tiedot.

Tällä kurssilla englannin kieliopinkin opiskelu on hauskaa ja motivoivaa! Tartu tilaisuuteen ja keskity kertaamaan mm. futuuria, konditionaalia, prepositioita, artikkeleita, adjektiivien vertailua sekä sanajärjestystä, jotka usein tuottavat suomalaisille harmaita hiuksia. Teemme runsaasti sekä kirjallisia harjoituksia että sovellamme rakenteita erilaisissa keskusteluharjoituksissa pareittain ja pienryhmissä. Oppimateriaali sisältyy kurssiin.Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: FM Anna Rossi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 27.4.2021 - 1.6.2021 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 93,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit