Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105301 Länsiafrikkalainen tanssi rumpusäestyksellä keski-/jatkotaso syysstartti

Kesäkurssi - Summer Course

Kurssilla tanssitaan perinteisiin länsiafrikkalaisiin (mm. Guinea, Burkina Faso, Mali) tansseihin ja rytmeihin pohjautuvia koreografioita elävän musiikin säestyksellä. Kurssi sopii jo pidempään afrikkalaisia tansseja harrastaneille. Tunneilla edetään ripeähkössä tahdissa ja koreografioissa on enemmän haastetta.

Iloa, voimaa ja energiaa afrikkalaisista tansseista! Afrotanssi auttaa parantamaan kehon liikkuvuutta sekä rytmitajua ja koordinaatiokykyä, rentouttamaan lihasjännityksiä ja kohentamaan kuntoa. Tunneilla perehdytään pääasiassa länsiafrikkalaisten tanssien liikekieleen kurssista riippuen joko perinteisiin tai moderneihin tansseihin keskittyen. Tunnit sisältävät myös tansseihin ja musiikkiin liittyvää kulttuuritietoutta sekä kehonhuoltoa. Osalla kursseista tanssitaan rumpusäestyksellä, sillä elävä musiikki kuuluu olennaisena osana perinteiseen afrikkalaiseen tanssiin.Säestys: Issa Dembele ja Adama Kone.

Tämän kurssin voi maksaa liikuntaedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten kun sen alkaminen on varmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.Opettaja: Tuhkunen Annina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Liikunta 507, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: To: 18.45 - 20.15

Syyslukukausi: 19.8.2021 - 26.8.2021 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 39,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 12.2.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit