Helsingin aikuisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

1105225 Nia® B

Verkkokurssi

Nia® on kokonaisvaltainen liikuntamuoto, jossa tärkeää on oman kehon kuuntelu. Niassa yhdistellään tanssia sekä kamppailu- ja kehonhuoltolajeja. Jokainen tunti on kokonaisvaltainen kokemus, jonka aikana kehoa liikutetaan varpaista selkärankaan ja sormenpäihin saakka. Tunneilla tehdään lyhyitä liikesarjoja sekä liikutaan vapaasti. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että aiemmin Nia-tunneilla käyneille. (Painetussa ohjelmassa väärä hinta, kurssin hinta on 102€).

Kurssi toteutetaan etänä verkkoympäristössä ainakin maaliskuun ajan. Etäyhteys muodostuu opettajan sähköpostiisi lähettämän linkin kautta. Lähiopetukseen palataan kun se on mahdollista.Tämän kurssin voi maksaa liikuntaedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten kun sen alkaminen on varmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa. Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.Lärare: Laari Jennika

Antal platser: Maximalt antal platser 12, Kursen är fullsatt. Du kan anmäl dig till reservplats..

Undervisningsställe: Verkko-opetus

Dag och klocktid: ons.: 18.00 - 19.00

Vårtermin: 3.3.2021 - 28.4.2021 (12 lektioner)

Kursavgift: 102,00 €

Anmälningstiden börjar: 30.11.2020 10.00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne