Helsingin aikuisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

1203029 Englannin kielen kuntoklubi

Verkkokurssi

Olisiko juuri nyt ruostuneiden englannin perustaitojen kertauksen paikka? Tule rohkeasti mukaan palauttamaan mieleesi mm. peruskoulun englannin kadonneita taitojasi! Saat rohkeutta ja osaamista puhumiseen, puheen ymmärtämiseen, lauseiden muodostukseen ja sanastoon. Kurssi sopii hyvin myös kertauksena Everyday English-sarjaa tai vastaavaa lukeneille. Opetuskielinä englanti ja suomi. Opiskelumateriaali sisältyy kurssiin.Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Lärare: FK, CELTA Sandra Suikkanen

Antal platser: Maximalt antal platser 20, Lediga platser.

Undervisningsställe: Etäopetus

Dag och klocktid: mån.: 17.00 - 19.30 ons.: 17.00 - 19.30

Vårtermin: 28.4.2021 - 17.5.2021 (18 lektioner)

Kursavgift: 93,00 €

Anmälningstiden börjar: 30.11.2020 10.00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne