Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1202014 Työelämän ruotsia (etänä)

Huom! Kurssi toteutetaan etäopetuksena. Käytössä ovat etätyökaluina kuva- ja ääniyhteyttä varten Zoom ja kirjallisia tehtäviä varten Moodle, jotka ovat helppokäyttöisiä ja saat niihin opettajalta ohjeet. Osallistuja tarvitsee nettiyhteyden lisäksi kuulokkeet/tietokoneen kaiuttimen ja mikrofonin. 

Tule aktivoimaan ja päivittämään työssä tarvitsemiasi ruotsin kielen taitojasi tehokkaalle intensiivikurssille! Keskitymme pääsääntöisesti sanaston ja työtilanteissa tarvittavien yleisten fraasien sekä keskustelu- ja kuuntelutaitojen aktivointiin esim. tutustumis-, asiakaspalvelu- ja neuvontatilanteissa, työpaikkahaastattelussa, kokouksissa ja oman työn esittelyssä simuloiden todellisia tilanteita. Oppimisen tehostamiseksi annetut kotitehtävät löytyvät kätevästi verkko-oppimisympäristöstä, jossa voit prepata mm. sähköpostien laadintaa, ajankohtaisten tekstien ymmärtämistä, keskeisiä kielioppikohtia ja oman työsi kuvailua kirjallisesti ruotsiksi. Tarvitset nettiyhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet. Käyttäjätunnus ja salasana oppimisympäristöön lähetetään sähköpostitse tai tekstiviestillä ennen kurssin alkua.


Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info


Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1–2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa. 


Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.

Opettaja: Mäkinen Johanna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Päivä ja kello: Ke: 17.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 29.4.2020 - 3.6.2020 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 91,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit