Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1208019 Italian alkeiden jatko C

Jatka matkaasi kiehtovaan italian kieleen ja kulttuuriin kannustavassa seurassa ja uuden, innostavan oppikirjan avulla! Tähtäämme sellaisen peruskommunikointitaidon saavuttamiseen, josta on iloa ja hyötyä mm. matkoilla tai jokapäiväisissä tilanteissa. Opiskelemme mm. tien ja aikataulujen kysymistä, tilaamaan kahvilassa ja ravintolassa sekä perusrakenteita kuten lisää tärkeiden verbien taivutusta, omistuspronominit ja pitää jostakin-verbin. Samalla opimme italialaisten erilaisista viestintätavoista ja piipahdamme nojatuolimatkaillen Italian eri maakunnissa. A presto! Oppikirja: Si parte! 1 Italiaa aikuisille (Daghetti, Veikkolainen; kustantaja Finn Lectura) kpl 5-7.

Huom! Opetusta ei ole 19.2.


Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info


Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1–2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa. 


Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.

Opettaja: Kärkkäinen Sirpa

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 22, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka 307, 3. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 18.40 - 20.10

Kevätlukukausi: 15.1.2020 - 8.4.2020 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 121,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit