Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1208015 Italian pika-alkeet matkailijoille ja kertaajille (etänä)

Kurssi toteutetaan etäopetuksena. Etätyökaluna on Zoom, jonka lataaminen on todella helppoa. Tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä mikrofoni-kuuloke/kaiutin-setin. Ennen opetuksen alkua, opettaja lähettää sähköpostiisi ohjeet ohjelman lataamiseen niin, että jokainen opiskelija varmasti pääsee mukaan etäopetukseen. 

Pakkaa matkalaukkuun mukaan hyödyllinen annos italian kieltä tai kertausta, jolla pärjäät turistina tervehtiessäsi, esitellessäsi itsesi, tehdessäsi vaate- ja ruokaostoksia sekä tilauksia kahvilassa ja ravintolassa, kysyessäsi tietä sekä asioidessasi hotellissa. Lisäksi virtuaalimatkailemme erilaisiin kiinnostaviin matkakohteisiin katsomalla niistä kertovia videoklippejä. Matkatunnelmia siivittävät italialaisen musiikin sävelet. Opettajan materiaali sisältyy kurssiin.


Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info


Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.

Opettaja: Kärkkäinen Sirpa

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Päivä ja kello: Ti: 17.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 21.4.2020 - 26.5.2020 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 91,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit