Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

400040 Ergonomian ja työhyvinvoinnin perusopinnot (25 op/Itä-Suomen yliopisto)

Huomaa koulutuksen kokonaishinta!

Huom! Alustava ohjelma, muutokset mahdollisia.

Hinta: Kokonaishinta on 395 € (175 € ilmoittautuessa ja 220 € rekisteröityessä yliopistolle)

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto, verkko-opintoja

Aika: syyskuu 2019 – kesäkuu 2020

Ergonomian perusopinnot tarjoavat laaja-alaista ja monitieteistä opetusta ergonomian eri osa-alueilla. Opetuksen tavoitteena on, että opiskelija oppii tunnistamaan, kuvaamaan ja mittaamaan ergonomisia ilmiöitä sekä soveltamaan tietoa käytännössä yrityksissä ja työpaikoilla.

Opinnot soveltuvat kaikille työhyvinvoinnista ja ergonomiasta kiinnostuneille, erityisesti työsuojelun-, työterveyden ja henkilöstöhallinnon toimijoille. Opinnot eivät edellytä aiempaa kokemusta tai opintoja aihealueelta.

Opinnot voi suorittaa joustavasti työn ohessa. Aloitusjakso, Työhyvinvoinnin kehittämisen avaimet 4 op, sisältää verkko-opiskelun lisäksi kaksi lähitapaamista Helsingissä. Johdanto opiskeluun on pe 27.9. klo 17-19 Helsingin aikuisopistolla, Töölöntullinkatu 8, luokka 207. Viimeisenä suoritetaan Yhteenveto-opintojakso. Muut opintojaksot opiskelija voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä kokonaan verkko-opintoina, mutta opintoihin liittyvät mittaukset toteutetaan todellisissa työpaikoissa.

Kun opintojen toteutuminen Helsingin aikuisopistossa on varmistunut, toimisto lähettää sinulle ilmoittautumislinkin Itä-Suomen avoimeen yliopistoon. Opintoihin ilmoittautuminen on sitova. Lue peruutusehdot täältä.

Opintojaksot:

Työhyvinvoinnin kehittämisen avaimet 4 op

Yksittäisen opintojakson hinta: 150 € (110 € ilmoittautuessa ja 40 € rekisteröityessä yliopistolle)

Aika: syyskuu 2019- tammikuu 2020

Tavoite: Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa tunnistaa ja nimetä ergonomian sekä työkykyä ja työhyvinvointia tukevan toiminnan peruskäsitteet. Opiskelija osaa arvioida työpaikan kehittämistarpeita.

Sisältö: Opintojaksolla selvitetään työpaikan ergonomian sekä työkykyä ja työhyvinvointia ylläpitävän toiminnan edellytyksiä ja kehittämistarpeita sekä laaditaan työpaikalle kehittämissuunnitelma.

Suoritustapa: Mittaukset työpaikalla; työpaikan kokonaistilanteen arviointi sähköisen kyselyn avulla. Kirjalliset oppimistehtävät ja aktiivinen osallistumine verkkotyöskentelyyn. Aloitusluento (3 t) ja päätösseminaari (5 t) Helsingissä.

Opetus: Aloitusluento pe 27.9. klo 17.00-19.00. Päätösseminaari pe 17.1. klo 14-18.

 

Työn monipiirteinen kuormittavuus 7 op, käynnistyy 1.9.2091

Työyhteisö ja osaaminen 7 op, käynnistyy 1.1.2020

Työympäristö 4 op, käynnistyy 1.4.2020

Yhteenveto 3 op, jatkuvasti tarjolla itsenäisinä opintoina

Avoimen yliopiston peruutusehdot

  • Opintopaikan voi perua maksutta 14 päivää ennen opintojen alkua. Jos opintomaksu on maksettu, summa palautetaan kokonaisuudessaan opiskelijalle.
  • Opisto perii koko opintomaksun, jos peruutus tulee alle 14 päivää ennen opintojen alkamista, tai jos et peru opintoja ja jätät paikan käyttämättä.
  • Huom! Liittojen jäsenet: Opisto perii täyden, alentamattoman, opintomaksun, jos peruutus tulee myöhässä tai jätät paikan käyttämättä.
  • Opintomaksu palautetaan kokonaisuudessaan opiskelijalle, jos opisto peruuttaa koulutuksen.

HUOM! Jos olet Jytyn tai Ammattiliitto Pro ry:n jäsen, voit ilmoittautua ja jättää opinnot kokonaan maksamatta. Tarkastamme jäsenyytesi elo-syyskuussa ja lähetämme sitten sinulle uuden laskun. Jos olet jäsen, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoriville "Jyty" tai "Pro". Paikkoja on rajoitetusti.

Opettaja: Järvelin-Pasanen Susanna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 25, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Päivä ja kello: Pe: 17.00 - 19.00

Syyslukukausi: 27.9.2019 - 27.9.2019 (10 oppituntia)
Kevätlukukausi: 1.1.2020 - 30.5.2020

Kurssimaksu: 175,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

Tälle kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta