Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

8301280 Seniorijooga Pikku Huopalahdessa B

Ei opetusta 21.4.

Liikeharjoitusten, hengityksen, rentoutuksen ja mielikuvien avulla tavoitellaan lisää elinvoimaa, kehotietoisuutta ja tasapainoa elämään. Harjoitukset tehdään jokaisen omista lähtökohdista käsin ja tarvittaessa käytetään apuvälineitä. Ota varusteeksi mukaan pieni pyyheliina. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että aiemmin jooganneille. Kurssi on suunnattu senioreille, mutta mukaan ovat tervetulleita myös muut lempeästä joogasta kiinnostuneet. Opetushallitus tukee tätä kurssia

Opetushallitus tukee senioriliikuntaa, mikä näkyy kurssikohtaisesti edullisempana hintana eläkeläisille ja yli 63-vuotialle senioreille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Alle 63-vuotiaiden eläkeläisten tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

Teacher: Sarvela Annika

Number of places: Maximum number of course participants 13, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: TP Miilu, Korppaanmäentie 21 B 6, 00300 Helsinki

Date and time: Tu: 10.30 - 12.00

Spring term: 14.1.2020 - 28.4.2020 (30 Lessons)

Price: 195,00 €

Registration begins: 25.11.2019 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject