Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1203042 Englantia etänä 1

Etäviikot: 20.1.-10.4. (11 viikkoa, ei ohjausta vk 8)

Tervetuloa aktivoimaan ehkäpä jo ruostuneita englannintaitojasi etäkurssille, jossa opiskellaan viikoittaisen aiheen mukaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii! Harjoittelemme monipuolisten kirjallisten verkkotehtävien avulla arkisiin tilanteisiin liittyviä puhefraaseja ja sanastoa (mm. työ, vapaa-aika, matkailu, uutiset sekä ruoka, taide ja kulttuuri), kerrataan kielioppia (mm. menneen ja tulevan ilmaiseminen, adjektiivit, prepositiot, fraasiverbit sekä passiivi) sekä tehdään kuunteluharjoituksia. Lisäksi verkkomateriaalin keskustelualueilla voit harjoitella englanninkielistä ilmaisua käytännössä muiden kurssilaisten kanssa. Viikoittain tehdään myös erillinen soveltamistehtävä, joka välitetään opettajalle palautetta varten. Kurssi sopii hyvin jatkoksi myös syksyn opiskelijoille, koska sisältö on uusi. Tarvitset internet-yhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet. Käyttäjätunnus ja salasana ympäristöön lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla ennen kurssin alkua. Tarkemmat ohjeet helppokäyttöiseen verkko-oppimisalustaan saat opettajaltasi heti kurssin alussa sähköpostilla.

Verkkokurssien yleinen ohje

Verkkokurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka hallitsevat tietotekniikan perustaidot ja joilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta internet-yhteyksineen. Opetus järjestetään joko kokonaan verkossa tai siten, että kurssilla on sekä lähitapaamisia että ohjattua verkko-opiskelua. Joillain kursseilla yhteydenpito opettajan ja opiskelijan välillä käydään sähköpostin välityksellä.

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Helsingin aikuisopiston Moodle-ympäristön osoite on http://moodle.helao.fi. Kurssille osallistumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, muista ilmoittaa se, kun ilmoittaudut. Ennen kurssin alkua saat tekstiviestillä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkista siis, että varmasti annat oikean puhelinnumeron. Pääset kirjautumaan kurssille muutamaa päivää ennen kurssin alkua. Jos tunnuksesi ei toimi, ota heti yhteyttä: Kimmo Satola, kimmo.satola@helao.fi, 050 592 6053.

Opettaja: Mortazavi Eeva

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 18, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Päivä ja kello: Ma: 00.00 - 00.00

Kevätlukukausi: 20.1.2020 - 10.4.2020 (22 oppituntia)

Kurssimaksu: 118,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit