Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1203051 Englantia etänä 2 / English Online (B1+)

Etäviikot: 20.1.-10.4. (11 viikkoa), ei ohjausta viikolla 8

Tämä etäkurssi tarjoaa ajasta ja paikasta riippumattoman opiskeluympäristön eli voit opiskella vaikkapa kotisohvalta milloin vain! B1-tason kurssilla keskitytään lukemisen, kuuntelun ja kirjoittamisen harjoitteluun. Aiheita ovat mm. uutiset maailmalta ja Suomesta sekä harrastukset. Verkkomateriaalin keskustelualueilla voit vaihtaa ajatuksia englanniksi muiden kurssilaisten kanssa ja kysyä opettajalta henkilökohtaisesti neuvoa. Kurssin aikana tehdään lisäksi neljä erillistä kirjoitustehtävää, joista saa henkilökohtaista palautetta opettajalta. Tämä kurssi sopii myös mainiosti jatkoksi Englantia etänä 1 tai syksyn 2-kurssin käyneille mutta kaikki keskitason opiskelijat ovat tervetulleita!  Opetuskieli on pääsääntöisesti englanti. Tarvitset internet-yhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet. Käyttäjätunnus ja salasana verkkotehtäviin lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla ennen kurssin alkua. Tarkemmat ohjeet helppokäyttöiseen verkko-oppimisalustaan saat opettajaltasi heti kurssin alussa sähköpostilla.

Study English from the comfort of your own home. Aimed at good intermediate learners, this course focuses on developing reading, writing and listening skills. The language is instruction is English.

Verkkokurssien yleinen ohje

Verkkokurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka hallitsevat tietotekniikan perustaidot ja joilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta internet-yhteyksineen. Opetus järjestetään joko kokonaan verkossa tai siten, että kurssilla on sekä lähitapaamisia että ohjattua verkko-opiskelua. Joillain kursseilla yhteydenpito opettajan ja opiskelijan välillä käydään sähköpostin välityksellä.

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Helsingin aikuisopiston Moodle-ympäristön osoite on http://moodle.helao.fi. Kurssille osallistumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, muista ilmoittaa se, kun ilmoittaudut. Ennen kurssin alkua saat tekstiviestillä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkista siis, että varmasti annat oikean puhelinnumeron. Pääset kirjautumaan kurssille muutamaa päivää ennen kurssin alkua. Jos tunnuksesi ei toimi, ota heti yhteyttä: Kimmo Satola, kimmo.satola@helao.fi, 050 592 6053.

Opettaja: Juhola Marja

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 18, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Päivä ja kello: Ma: 00.00 - 00.00

Kevätlukukausi: 20.1.2020 - 10.4.2020 (22 oppituntia)

Kurssimaksu: 118,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit