Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1298109 Matkailujapania 1

Pohjatietoina n. puoli vuotta japania kansalaisopistossa tai vastaavat tiedot.

Matkasuunnitelmissa Japani? Tiesitkö, että Japanissa pärjää usein paremmin, jos osaa vähänkin japania kuin hyvällä englannin kielen taidolla? Tällä kurssilla pääpainona on selviytyminen yksinkertaisista puhetilanteista, joihin matkailija todennäköisesti törmää esim. tervehdittäessä, tietä kysyttäessä, kulkuvälineissä, ostoksilla ja ravintolassa. Inspiroivat pienet videopätkät auttavat osaltaan kuuntelun ymmärtämisen kehittymisessä. Opiskelemme myös joitakin kirjoitusmerkkejä kuten hiragana- ja katakanamerkkejä sekä muutamia matkalla hyödyllisiä kanjimerkkejä, esimerkiksi ilmansuunnat kuten 東西南北. Lisäksi tunneilla käsitellään japanilaista kulttuuria ja tapoja. Tälle kurssille riittävät noin puolen vuoden-vuoden japanin opinnot. Opetuskielinä suomi ja japani. Oppikirja: Hyvää matkaa! Japaniksi (Hashimoto; kustantaja Gummerus; sisältää CD:n) valikoiden.

Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri-ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.

Ilmoittautuminen alkaa: 5.12.2017 10:00:00

Opettaja: Kaori Maezono-Eskola

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka 704, 7. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 17.00-19.30

Kevätlukukausi: 25.4.2018 - 30.5.2018 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 89,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit