Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

510270 Veneilyn perusteet 1

Kohderyhmänä ovat aloittelevat veneilijät ja purjehtijat. Kurssin tavoitteena on tarjota tiedot ja taidot oman veneilyharrastuksen aloittamiseen turvallisesti. Käydään läpi veneen valinta, rekisteröinti, vakuuttaminen, katsastus, veneilyn säädöksiä, väistämissäännöt, viitoitukset, solmut, ankkurointi, kiinnittäminen, perus- ja maisemanavigointi. Maksuton kurssimateriaali opettajalta. Mukaan muistiinpanovälineet.

Opettajana toimii purjehduskouluttaja Mika Piiroinen. Lisätietoja kursseista mika.piiroinen@purjehdus.net tai 0400 845 545. Kirjoita ilmoittautumislomakkeeseen sähköpostiosoitteesi, jotta kurssin opettaja voi lähettää viime hetken kurssi-informaatiota ja ohjeita. Kurssimaksuun eivät sisälly kurssikirjat, -kartat ja karttatyöskentelyvälineet eivätkä saaristomerenkulun ja rannikkomerenkulun tutkintomaksut. Kursseilla tarvittavat oppikirjat ja muut opiskeluvälineet voi edullisimmin hankkia Suomen Navigaatioliiton myymälästä (Mannerheimintie 43, avoinna arkisin klo 9-15).

Opetushallitus tukee opiston työtä ja opiskelijoita.

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille 50 €.  Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta.

Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Maahan muuttaneiden, alle 63-vuotiaiden eläkeläisten, työttömien ja oppimisvaikeuksista kärsivien tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen.

Ilmoittautuminen alkaa: 5.12.2017 10:00:00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 11 päivää)

Opettaja: Veneilykouluttaja Mika Piiroinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso aulan monitorista!), Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: La: 10.00-16.00 Su: 10.00-16.00

Kevätlukukausi: 14.4.2018 - 15.4.2018 (14 oppituntia)

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahan muuttajille 50 €.: 75,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit