Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1101635 Laulun taito A

Opetusta ei ole 19.2. ja 2.4.

Laulun taito -kursseilla lähtökohtana on klassinen äänenmuodostus.

Oletko salaa haaveillut laulamisesta, mutta jokin asia on aina estänyt sinua käyttämästä ääntäsi? Rohkaise mielesi ja tule laulamaan! Klassisen laulun alkeiskurssilla tavoitteena on oppia perusasioita laulamisesta: hengitystekniikka, äänen hallinta ja oikea käyttö, äänenmuodostus, laulutekniikan yhdistäminen lauluihin ja laulutulkinnalliset asiat. Laulamme yhdessä ja yksin helpohkoja kansanlauluja, iskelmiä ja taidelauluja. Aiempaa kokemusta laulamisesta ei tarvita, eikä nuotinlukutaitokaan ole välttämätön. Opetus on sekä ryhmäopetusta, että yksinlaulua ryhmässä.

Jos olet jo laulanut enemmän, voit jatkaa taitojesi kehittämistä Laulun taidon yksilötunneilla: syventää osaamista laulun eri osa-alueilla ja saada kokemuksia luonnollisesta sekä kokonaisvaltaisesta äänenkäytöstä: hengitystekniikka, äänen hallinta ja oikea käyttö, äänenmuodostus, laulutekniikan yhdistäminen lauluihin ja laulutulkinnalliset asiat. Laulettavat kappaleet valitaan yhdessä opettajan kanssa opiskelijan mielenkiinnon mukaan. Opetuksessa huomioidaan jokaisen opiskelijan lähtötaso ja yksilöllinen kehittyminen. Opiskelijalla toivotaan olevan mahdollisuus harjoitella kotona ja häneltä odotetaan auttavaa nuotinlukutaitoa.

Laulun taidon yksilökursseilla yksityistuntien pituus on joko 22,5 minuuttia kerran viikossa tai 45 minuuttia joka toinen viikko. Tämä päätetään yhdessä ensimmäisellä kokoontumiskerralla tai suoraan opettajan kanssa.

Ilmoittautuminen alkaa: 5.12.2017 10:00:00

Opettaja: MuM, Musiikkipedagogi AMK Laura Mäkitalo

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 6, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Arkadia, luokka 303, 3. krs (piano), Arkadiankatu 28, 00100 HELSINKI

Päivä ja kello: Ma: 16.15-18.30

Kevätlukukausi: 8.1.2018 - 23.4.2018 (42 oppituntia)

Kurssimaksu: 280,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit