Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1203051 Intensive Working in English

Loppukevään kurssi

Pohjatietoina keskikoulun, peruskoulun tai lukion lyhyt englanti. Opetus on pääasiassa englanniksi/ the language of instruction is mainly English.

Ei opetusta 10.5.

Tarvitsetko työssäsi englantia, mutta haluaisit lisää osaamista ja sujuvuutta tositilanteissa? Harjoittelemme yleisiä työelämässä esiintyviä keskustelutilanteita, kuten small talkia, neuvottelua, mini-esitelmän pitoa, omasta työstä tai yrityksestä kertomista. Laadimme myös pareittain tai pienryhmissä sähköposteja, raportteja, muistioita, esitelmän rakennetta yms. usein työelämässä tarvittavia tekstejä myös opiskelijoiden toiveiden mukaan. Kirjoittamisen tueksi kertaamme myös hiukan työelämän sanastoa ja rakenteita, kuten sanajärjestystä, prepositioita ja passiivia. Halutessaan jokainen voi myös kirjoittaa kotitehtävänä juuri omaan työhön liittyvän sähköpostin, josta saa opettajalta palautteen. Opiskelumateriaali sisältyy hintaan.

Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri-ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.

This course can be paid with cultural vouchers. Course fee paid by culture and sports vouchers cannot be returned. You can arrange for the course fee to be paid once it has been confirmed that the course will start.

Ilmoittautuminen alkaa: 5.12.2017 10:00:00

Opettaja: FM Nina Kaipia

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka 305, 3. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.00- 19.30 To: 17.00- 19.30

Kevätlukukausi: 3.5.2018 - 29.5.2018 (21 oppituntia)

Kurssimaksu: 104,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit