Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1201091 ABC-kurssi 1

Luku- ja kirjoitustaidon kurssien hinta voi olla 0 euroa niille, joiden kotoutumissuunnitelmaan kuuluu omaehtoisia opintoja ja jotka tulevat opiston toimistoon Töölöntullinkatu 8 näyttämään kotoutumissuunnitelmansa. Turvapaikanhakijat ja muut, joille ei ole laadittu kotoutumissuunnitelmaa, voivat opiskella kursseilla, mutta heidän opintonsa eivät ole ilmaisia, vaan kurssimaksu on kerrottu kunkin kurssin kohdalla.

Rauhallisesti etenevä luku- ja kirjoitustaidon alkeiskurssi opiskelijoille, joille kokopäiväinen opiskelu ei elämäntilanteen tai muun syyn vuoksi ole paras vaihtoehto. Sopii myös opiskelijoille, jotka tarvitsevat paljon aikaa luku- ja kirjoitustaidon perusteiden omaksumiseen. Kurssilla opiskelemme suomen kielen äänteitä ja kirjaimia. Lisäksi opettelemme sanastoa, numeroita ja helppoja fraaseja arkielämän tilanteita varten. Opettajan oma materiaali sisältyy hintaan.

Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri-ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.

This course can paid with sport-and cultural vouchers. Course fee paid by culture and sports vouchers cannot be returned. You can arrange for the course fee to be paid once it has been confirmed that the course will start.

Ilmoittautuminen alkaa: 5.12.2017 10:00:00

Opettaja: Annamari Honkamäki

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka 705, 7. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 14.00-15.30 To: 14.00-15.30

Kevätlukukausi: 6.3.2018 - 19.4.2018 (28 oppituntia)

Kurssimaksu: 112,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit