Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

830242 Illallista kotimaisista kaloista (VCR) +

Kurssille toivotaan lisää opiskelijoita!
Moodlekurssi

Kurssilla opit kokkaamaan opettajan johdolla ravintolatasoiset illalliset kuhasta, hauesta ja kirjolohesta. Kalan lisäksi kurssilla opitaan kasvislisukkeiden ja herkullisten kastikkeiden valmistamista sekä opetellaan veitsenkäsittelyä yleisesti. Oma fileointiveitsi suotava. Huom! Raaka-aineet eivät sisälly kurssimaksuun.

Voit osallistua tälle kurssille vaikka vain yhdelle kokoontumiskerralle. Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä Kaisa Kainulaiseen (Katso yhteystiedot tästä.) viimeistään kokoontumiskertaa edeltävän viikon perjantaihin mennessä – opettajan pitää hankkia raaka-aineet ajoissa.

Yhden kerran hinta on 22 euroa plus raaka-ainemaksu.

16.1. – Ahventa ja risottoa

23.1. – Kuhaa ja palsternakkaa

30.1. – Siikaa, punajuurta ja perunaa

Ilmoittautuminen alkaa: 5.12.2017 10:00:00

Opettaja: Konsta Karvonen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin suomalainen yhteiskoulu, Isonnevantie 8, Isonnevantie 8, 00320 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.00-20.00

Kevätlukukausi: 16.1.2018 - 30.1.2018 (12 oppituntia)

Huom! Raaka-aineet eivät sisälly kurssimaksuun.: 66,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit