Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

110617 Afro & kehonhuolto rumpusäestyksellä kesäkurssi

KESÄKURSSI - SUMMER COURSE
Tämä kurssi on päättynyt

Kesäkurssilla tanssitaan perinteisiä länsiafrikkalaisia tansseja elävän musiikin säestyksellä. Tunti koostuu lämmittelyistä, perusliikkeiden harjoittelusta ja niistä koottujen koreografioiden tanssimisesta sekä kehonhuolto-osiosta. Kurssi sopii afroa tai muuta tanssia jo jonkin verran harrastaneille.

AFRIKKALAINEN TANSSI

Iloa, voimaa ja energiaa afrikkalaisesta tanssista! Afrikkalainen tanssi on kokonaisvaltainen ja ilmaisurikas tanssitaide- ja liikuntamuoto, joka pohjautuu länsiafrikkalaiseen tanssiperinteeseen. Afrotanssi auttaa parantamaan kehon liikkuvuutta sekä rytmitajua ja koordinaatiokykyä, rentouttamaan lihasjännityksiä ja kohentamaan kuntoa. Tunneilla perehdytään länsiafrikkalaisten tanssien liikekieleen ja opitaan perinteisiin tansseihin perustuvia koreografioita. Tunnit sisältävät myös tansseihin ja musiikkiin liittyvää kulttuuritietoutta sekä kehonhuoltoa. Osalla kursseista tanssitaan rumpusäestyksellä, sillä elävä musiikki kuuluu olennaisena osana afrikkalaiseen tanssiin.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 7.5.2018 10:00:00

Opettaja: Annina Tuhkunen, säestys Issa Dembele ja Adama Kone

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 19.00-20.30 Ke: 19.00-20.30

Kevätlukukausi: 28.5.2018 - 6.6.2018 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 62,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit