Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105001 Urban Afro-Latino: afrobeats ja salsaton

KESÄKURSSI - SUMMER COURSE

Kurssilla irrotellaan modernien afrorytmien sekä salsatnin tahtiin ja harjoitellaan urbaaneja afro- ja latinomuuveja. Afrobeats ammentaa norsunluurannikkolaisesta Coupé Décalésta, kongolaisesta ndombolosta ja hiphopista. Salsatonissa yhdistyvät reggaeton ja salsa. Tunnit koostuvat lämmittelyistä, perusliikkeiden harjoittelusta ja koreografian opettelusta. Musiikki on iloista, energistä ja mukaansatempaavaa, ja liikekielessä korostuvat rentous ja keskivartalon monipuolinen käyttö. Kurssi sopii afro-, latino- tai katutansseja jo jonkin verran harrastaneille.

AFRIKKALAINEN TANSSI

Iloa, voimaa ja energiaa afrikkalaisista tansseista! Afrotanssi auttaa parantamaan kehon liikkuvuutta sekä rytmitajua ja koordinaatiokykyä, rentouttamaan lihasjännityksiä ja kohentamaan kuntoa. Tunneilla perehdytään pääasiassa länsiafrikkalaisten tanssien liikekieleen kurssista riippuen joko perinteisiin tai moderneihin tansseihin keskittyen. Tunnit sisältävät myös tansseihin ja musiikkiin liittyvää kulttuuritietoutta sekä kehonhuoltoa. Osalla kursseista tanssitaan rumpusäestyksellä, sillä elävä musiikki kuuluu olennaisena osana perinteiseen afrikkalaiseen tanssiin.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2018 10:00:00

Opettaja: Annina Tuhkunen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 17.15-18.45 Ke: 17.15-18.45

Syyslukukausi: 20.8.2018 - 29.8.2018 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 56,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit