Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105000 Afrikkalainen tanssi alkeet kesäkurssi

KESÄKURSSI - SUMMER COURSE

Kurssilla tutustutaan länsiafrikkalaisten tanssien liikekieleen ja rytmeihin. Tunnilla edetään perusteellisista lämmittelyistä ja perustekniikan harjoittelusta helpon koreografian opetteluun. Lopuksi venytellään. Kesäkurssi sopii sekä aloittelijoille että kertauksena afrikkalaisen tanssin alkeisiin aiemmin tutustuneille.

AFRIKKALAINEN TANSSI

Iloa, voimaa ja energiaa afrikkalaisesta tanssista! Afrikkalainen tanssi on kokonaisvaltainen ja ilmaisurikas tanssitaide- ja liikuntamuoto, joka pohjautuu länsiafrikkalaiseen tanssiperinteeseen. Afrotanssi auttaa parantamaan kehon liikkuvuutta sekä rytmitajua ja koordinaatiokykyä, rentouttamaan lihasjännityksiä ja kohentamaan kuntoa. Tunneilla perehdytään länsiafrikkalaisten tanssien liikekieleen ja opitaan perinteisiin tansseihin perustuvia koreografioita. Tunnit sisältävät myös tansseihin ja musiikkiin liittyvää kulttuuritietoutta sekä kehonhuoltoa. Osalla kursseista tanssitaan rumpusäestyksellä, sillä elävä musiikki kuuluu olennaisena osana afrikkalaiseen tanssiin.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2018 10:00:00

Opettaja: Annina Tuhkunen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 19.00-20.30 Ke: 19.00-20.30

Syyslukukausi: 20.8.2018 - 29.8.2018 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 56,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit