Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301006 Aikuinen-vauva-sirkus kesäkurssi

KESÄKURSSI - SUMMER COURSE

Vauvan (4–12 kk) ja yhden tai kahden aikuisen yhteisellä kurssilla kokeillaan pariakrobatiaa, tasapainoilua sekä erilaisten sirkuseläinten temppuja ja temppuillaan iloisesti yhdessä. Toiminta etenee vauvan ehdoilla, innostavan musiikin siivittämänä. Samalla tunti tarjoaa aikuisellekin liikkumisen iloa ja tuo hien pintaan. Välillä lorutellaan ja lopuksi huolletaan myös aikuisen kehoa. Tavoitteena on vahvistaa sekä vauvan että aikuisen kehonhallintaa ja tasapainoaistia ja erityisesti lapsen ja aikuisen välistä suhdetta. Kurssille voi osallistua lapsen kanssa yksi tai kaksi aikuista. Vain yksi aikuinen ilmoittautuu kurssille; lapsen ja mahdollisen toisen aikuisen nimi merkitään ilmoittautumislomakkeeseen. Jos haluat osallistua kurssille useamman kuin yhden lapsen kanssa, ota yhteyttä toimistoon ennen kurssille ilmoittautumista.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2018 10:00:00

Opettaja: Jenna Rignell

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: To: 17.00-17.45

Syyslukukausi: 30.8.2018 - 30.8.2018 (1 oppituntia)

Kurssimaksu: 9,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit