Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

5102038 Navigointi 1

Navigointi 1 -kurssi on sisällöltään sama kuin Suomen Navigaatioliiton Saaristolaivurikurssi, mutta eroaa vanhemmasta kurssijärjestelmästä mm. siten, että tenttimahdollisuus on heti kurssin päätytty. Lisäksi opetuksessa käytetään uusittua ja ajantasaistettua opetusmateriaalia. Monella on mielessä esimerkiksi veneen vuokraaminen vaikkapa Kroatiassa ja tätä varten Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi vaatii navigointipuolelta minimissään mm. Navigointi 1 –tutkinnon sekä vuorovesiopin hyväksytysti suoritettuna http://www.trafi.fi/veneily/tiedot_ja_taidot/koulutus)

Kurssilla käydään läpi meriteiden säännöt, merikartta ja sen käyttö, viitoitusjärjestelmä, merimerkit, elektroninen navigointi, koordinaatit, suunta ja matka, kompassioppi, väistämissäännöt sekä muuta hyödyllistä. Opettaja lähettää kurssilla käytettävistä tarvikkeista listan ennen kurssin alkua. Kurssimateriaalit ovat ostettavissa myös paikan päältä. Kurssin päätteeksi on mahdollisuus suorittaa Trafin auditoiman koulutusjärjestelmän mukainen navigointitentti.

Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla.

MERENKULUN KURSSIT

Merenkulun kurssit perustuvat Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin auditoimaan Suomen Navigoinninopettajien koulutusjärjestelmään. Navigointi 1 on uudehko, jokaisen veneilijän veneily- ja navigointitaidon peruskurssi. Kurssi korvaa vanhan Saaristolaivurikurssin.

Opettajana toimii purjehduskouluttaja Mika Piiroinen. Lisätietoja mika.piiroinen@purjehdus.net tai 0400 845 545. Kirjoita ilmoittautumislomakkeeseen sähköpostiosoitteesi, jotta kurssin opettaja voi lähettää viime hetken kurssi-informaatiota ja ohjeita. Kurssimaksuun eivät sisälly kurssikirjat, -kartat ja karttatyöskentelyvälineet eivätkä saaristomerenkulun ja rannikkomerenkulun tutkintomaksut.

Ilmoittautuminen alkaa: 7.6.2018 10:00:00

Opettaja: Veneilykouluttaja Mika Piiroinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 30, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka 304, 3. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: La: 10.00-16.00 Su: 10.00-16.00

Syyslukukausi: 13.10.2018 - 28.10.2018 (28 oppituntia)

Kurssimaksu: 158,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit