Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1198010 Kalligrafian tiiviskurssi – Käsikirjoitusalkukirjaimet ja teksti/ Illuminated Letters Workshop - Decorative Initials and Text

Kurssilla tutustumme ensisijaisesti historiallisiin, kauniisti koristeltuihin käsikirjoitusalkukirjaimiin. Jokainen oppilas luonnostelee ja toteuttaa oman projektin. Kirjaimet toteutetaan peite- eli guassiväreillä ja musteella. Lopputulos voi olla vaikkapa pääsiäiskortti, kehystetty lahjataulu tai muu esille ripustettava työ. Kokeneemmat ja nopeammat voivat edetä käsikirjoitustekstiin. Valitulla tyylillä toteutetaan vaikkapa runo, tervehdys, mietelause tai muu sopiva aihe. Tarvittavista materiaaleista kurssikirje ennen kurssin alkua. Monia materiaaleja myös löytyy luokasta ja opettaja voi lainata joitakin välineitä. Ohjeellisena oppikirjana käytämme T. Noad & P.Seligman: The Illuminated Alphabet. Sitä voi selailla tunnilla tai myös lainata kirjastosta (löytyy Helmet-haulla).

Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri-ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.

Ilmoittautuminen alkaa: 7.6.2018 10:00:00

Opettaja: Kuvittaja, graafinen suunnittelija Susan Reed

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka 210, 2. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Su: 11.00-15.00

Syyslukukausi: 21.10.2018 - 28.10.2018 (10 oppituntia)

Kurssimaksu: 60,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit