Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1205011 Aktivoi ja päivitä ranskaa etänä

Huom! Ei viikolla 42.

Hinta 106 (sisältää verkkomateriaalimaksun).

Kiirettä pitää etkä ehdi tulla kurssille? Ei hätää, tule mukaan kertaamaan ja päivittämään ehkäpä jo ruostuneitakin ranskan kielen taitojasi joustavasti oman aikataulusi mukaan etäkurssille. Saat viikoittain uuden arkielämän käyttöranskaa harjoittavan aiheen, johon kuuluu kielioppiosion lisäksi kuullun- ja /tai luetun ymmärtämistä. Pääpaino on uuden sanaston ja suomalaisille haasteellisimpien kielioppirakenteiden kuten kysymyslauseiden, relatiivipronominien, epäsuoran kerronnan sekä lauseenvastikkeiden harjoittelussa. Kurssilla on tarkoitus rohkaistua ja kehittyä lukemaan ja kuuntelemaan autenttisiakin tekstejä ja parantaa omaa kirjallista ilmaisua. Tehtävien vastaukset ovat osittain verkkosivulla ja osan lähetät opettajalle, jolta saat palautteen seuraavalla viikolla. Arvioitu viikoittainen opiskeluaika on noin 2-4 tuntia. Kurssi sopii kaikille n. 3-4- vuotta opistossa tai lyhyen kouluranskan opiskelleille ja myös keväällä kurssin käyneille, sillä tällä kurssilla on eri sisältö. Tarvitset internet-yhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet. Käyttäjätunnus ja salasana verkko-oppimisalustaan lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla ennen kurssin alkua ja tarkemmat ohjeet helppokäyttöiseen verkko-oppimisalustaan (Moodle) saat opettajaltasi heti kurssin alussa

Verkkokurssien yleinen ohje

Verkkokurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka hallitsevat tietotekniikan perustaidot ja joilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta internet-yhteyksineen. Opetus järjestetään joko kokonaan verkossa tai siten, että kurssilla on sekä lähitapaamisia että ohjattua verkko-opiskelua. Joillain kursseilla yhteydenpito opettajan ja opiskelijan välillä käydään sähköpostin välityksellä.

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Helsingin aikuisopiston Moodle-ympäristön osoite on http://moodle.helao.fi. Kurssille osallistumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, muista ilmoittaa se, kun ilmoittaudut. Ennen kurssin alkua saat tekstiviestillä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkista siis, että varmasti annat oikean puhelinnumeron. Pääset kirjautumaan kurssille muutamaa päivää ennen kurssin alkua. Jos tunnuksesi ei toimi, ota heti yhteyttä: Kimmo Satola, kimmo.satola@helao.fi, 050 592 6053.

Ilmoittautuminen alkaa: 7.6.2018 10:00:00

Opettaja: FM Maria Urasto

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: OHJATTU VERKKO-OPISKELU

Päivä ja kello: Ma: 00.00-00.00

Syyslukukausi: 17.9.2018 - 7.12.2018 (20 oppituntia)

Kurssimaksu: 106,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit