Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1202003 Työelämän ruotsia

Intensiivinen kurssi - Intensive course

Tule aktivoimaan ja päivittämään työssä tarvitsemiasi ruotsin kielen taitojasi tehokkaalle intensiivikurssille! Keskitymme tunneilla pääsääntöisesti sanaston ja työtilanteissa tarvittavien yleisten fraasien sekä keskustelu- ja kuuntelutaitojen aktivointiin esim. tutustumis-, asiakaspalvelu- ja neuvontatilanteissa, työpaikkahaastattelussa, kokouksissa ja oman työn esittelyssä simuloiden todellisia tilanteita. Oppimisen tehostamiseksi annetut kotitehtävät löytyvät kätevästi verkko-oppimisympäristöstä, jossa voit prepata mm. sähköpostien laadintaa, ajankohtaisten tekstien ymmärtämistä, keskeisiä kielioppikohtia ja oman työsi kuvailua kirjallisesti ruotsiksi. Tarvitset nettiyhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet. Käyttäjätunnus ja salasana oppimisympäristöön lähetetään sähköpostitse tai tekstiviestillä ennen kurssin alkua.

Verkkokurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka hallitsevat tietotekniikan perustaidot ja joilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta internet-yhteyksineen. Opetus järjestetään joko kokonaan verkossa tai siten, että kurssilla on sekä lähitapaamisia että ohjattua verkko-opiskelua. Joillain kursseilla yhteydenpito opettajan ja opiskelijan välillä käydään sähköpostin välityksellä.

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Helsingin aikuisopiston Moodle-ympäristön osoite on http://moodle.helao.fi. Kurssille osallistumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, muista ilmoittaa se, kun ilmoittaudut. Ennen kurssin alkua saat tekstiviestillä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkista siis, että varmasti annat oikean puhelinnumeron. Pääset kirjautumaan kurssille muutamaa päivää ennen kurssin alkua. Jos tunnuksesi ei toimi, ota heti yhteyttä: Kimmo Satola, kimmo.satola@helao.fi, 050 592 6053.

Ilmoittautuminen alkaa: 7.6.2018 10:00:00

Opettaja: FM Nina Lampila

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso aulan monitorista!), Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.00-19.30

Syyslukukausi: 25.9.2018 - 13.11.2018 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 121,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit