Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3101005 Oman osaamisen tunnistaminen ja hyödyntäminen, verkkokurssi

Verkkokurssi

Verkkokurssi tarjoaa osanottajille mahdollisuuden pohtia ja kartoittaa omat osaamisalueensa sekä täsmentää työhön ja ammatilliseen kehittymiseen liittyvät tavoitteensa. Tavoitteena on, että kukin osanottaja miettii kurssin aikana eri vaihtoehtoja omien tavoitteidensa toteuttamiseksi, valitsee niistä itselleen sopivimman sekä sitoutuu valitun tavoitteen toteuttamiseen arjessa. Kurssi koostuu kuudesta oppimisjaksosta, verkkotehtävistä ja palautekeskusteluista. Opettaja antaa palautetta tehtävistä. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat tunnistaa omaa osaamistaan ja potentiaaliaan nykyistä paremmin ja työskennellä aikaisempaa tietoisemmin kohti omia tavoitteitaan. Kurssi edellyttää aktiivista työskentelyä kurssiviikoilla.

Verkkokurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka hallitsevat tietotekniikan perustaidot ja joilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta internet-yhteyksineen. Opetus järjestetään joko kokonaan verkossa tai siten, että kurssilla on sekä lähitapaamisia että ohjattua verkko-opiskelua. Joillain kursseilla yhteydenpito opettajan ja opiskelijan välillä käydään sähköpostin välityksellä.

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Helsingin aikuisopiston Moodle-ympäristön osoite on http://moodle.helao.fi. Kurssille osallistumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, muista ilmoittaa se, kun ilmoittaudut. Ennen kurssin alkua saat tekstiviestillä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkista siis, että varmasti annat oikean puhelinnumeron. Pääset kirjautumaan kurssille muutamaa päivää ennen kurssin alkua. Jos tunnuksesi ei toimi, ota heti yhteyttä: Kimmo Satola, kimmo.satola@helao.fi, 050 592 6053.

Ilmoittautuminen alkaa: 7.6.2018 10:00:00

Opettaja: KTT, Certified Business Coach Iris Humala

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 18, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: OHJATTU VERKKO-OPISKELU

Päivä ja kello: Ma: 00.00-00.00

Syyslukukausi: 24.9.2018 - 29.10.2018 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 74,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit